Hoe en wat #ZoHB

Het idee van een hashtag om samen content te delen was in 2011 geboren. Inmiddels is dat hashtag #ZoHB geworden en iedereen zou daar aan mee kunnen doen. Iedereen!

Zo zou iedereen content – plaatjes, filmpjes, tekst, meningen, winnende lotnummers, spelerswissels, belevingen of een verwijzing naar een verslag – kunnen delen. Dat is het idee. En dat dan alles bij elkaar staat en de mensen achter HoofdklasseBzondag.nl zich kunnen richten op andere zaken. Dat is het idee. Klinkt toch goed?

Helaas blijkt het gebruik van de hashtag #ZoHB  soms beperkt. Soms overmacht…

En soms is het gewoon een kwestie van willen. Niks kunnen, gewoon willen. Wat houdt hen dan tegen om het niet te doen? Wat beweegt hen om niet samen content te delen? Als u het antwoord weet: info@hoofdklasseBzondag.nl of de sociale kanalen.

Voor de media – zoals het Brabants Dagblad en Kliknieuws – verwijs ik graag naar een zinvol artikel over sociale media (waarbij het begrip omroep vervangen kan worden door elk willekeurig medium). En anders kom ik met liefde en plezier uitleggen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van het gebruik van één gezamenlijke hashtag.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s